Ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Τσαριτσάνης του ΚΚΕ για το θάνατο του Τάκη Σπυράκη

>> Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014


Η Κομματική Οργάνωση Τσαριτσάνης του ΚΚΕ με βαθιά θλίψη ανακοινώνει το θάνατο του συντρόφου Τάκη Σπυράκη, πρώην Γραμματέα της Κομματικής Οργάνωσης και Προέδρου της Κοινότητας Τσαριτσάνης.
Ο σύντροφος Τάκης Σπυράκης γεννήθηκε το 1926 στην Τσαριτσάνη, όπου τελείωσε το Γυμνάσιο. Στη διάρκεια της κατοχής οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και για την αντιστασιακή του δράση φυλακίστηκε και εξορίστηκε στη Μακρόνησο.
Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Τσαριτσάνης από το 1978 έως το 1994, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοκρατική Συνεργασία» που υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ, αφήνοντας πλούσιο έργο και αλλάζοντας κατά τη διάρκεια της θητείας του την όψη του χωριού.
Διετέλεσε επίσης Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης την περίοδο 1995- 1996, ενώ κατά την περίοδο της κρίσης στο Κόμμα έδωσε σκληρή μάχη ενάντια στην οπορτουνιστική ομάδα.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα διετέλεσε μέλος της διοίκησης του παραρτήματος Ελασσόνας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.
Ο σύντροφος Σπυράκης, ήταν ο τελευταίος της παλιάς φρουράς στελεχών του Κόμματος στην Τσαριτσάνη και παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του Κομματικό μέλος και πιστός στα ιδανικά του Κόμματος.
Η Κομματική Οργάνωση Τσαριτσάνης του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΚΟΒ Τσαριτσάνης του ΚΚΕ

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP