Για την ιστοσελίδα της Λαϊκής Επιτροπής Ελασσόνας

>> Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Το Γενάρη του 2014 βγήκε στον «αέρα» η ιστοσελίδα της Λαϊκής Επιτροπής Ελασσόνας, στη διεύθυνση: http://laepelassonas.blogspot.gr/.
Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για να εκφράσει τις αγωνίες και τα προβλήματα των απλών ανθρώπων της περιοχής της Ελασσόνας, των αγροτών, των εργαζόμενων και άνεργων, της νεολαίας και των γυναικών. Φιλοδοξεί να αποτελέσει μέσο επικοινωνίας και προβολής των αγώνων, των θέσεων, των αιτημάτων και των διεκδικήσεων του λαού της περιοχής και του οργανωμένου ταξικού κινήματος.
Στην ιστοσελίδα υπάρχει πλούσια και άμεση ενημέρωση για τις θέσεις και τις εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ και της Λαϊκής Συμμαχίας, ψηφίσματα και ανακοινώσεις φορέων και οργανώσεων του Λαϊκού Κινήματος, εργατικά και εργασιακά θέματα, αγροτικά νέα, τοπική ειδησεογραφία με πλούσιο φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό.
Παράλληλα, η ιστοσελίδα καταγράφει και προβάλλει τη δραστηριότητα και τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ελασσόνας και αναδεικνύει τα τοπικά προβλήματα και τα αιτήματα του λαού της περιοχής.
Τη στιγμή που το οργανωμένο λαϊκό κίνημα υφίσταται τον αποκλεισμό από ορισμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ιστοσελίδα αποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης στην Ελασσόνα από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων.
Για όποιον επιθυμεί να έρθει σε επαφή με τη Λαϊκή Επιτροπή, για καταγγελίες και για οποιοδήποτε πρόβλημα είναι στη διάθεση το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Λαϊκής Επιτροπής: laikiepitropielassonas@yahoo.gr και τα τηλέφωνα 697 3037485, 6974416275 και 697 3802471.

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP