ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

>> Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, στις 12 πμ
Εργαζόμενοι, άνεργοι, αγροτοκτηνοτρόφοι,συνταξιούχοι, νέοι, γυναίκες διαδηλώνουμε και βροντοφωνάζουμε:
 ΔΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ”   
Να δώσουμε αποφασιστική απάντηση σε όσους σφαγιάζουν καθημερινά τις ζωές μας.Να νιώσουν την ανάσα μας, να αισθανθούν την πίεση μας. Εργοδοτικές οργανώσεις, υπουργεία, εφορίες, τράπεζες, καταστήματα ΟΑΕΔ και ασφαλιστικών φορέων, να ανεστανάξουν από την καθημερινή παρουσία μας. Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.
 Δεν πάμε για να ανακόψουμε μόνο την επίθεση!
Πάμε και για να αποσπάσουμε, να κερδίσουμε. Από εμάς εξαρτάται!
Να απαιτήσουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:
·         Επίδομα ανεργίας 600 ευρώ για όλους τους ανέργους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλη τη διάρκεια της ανεργίας.
·         Κανένας εργαζόμενος να μην εργάζεται με μισθούς κάτω από 751 ευρώ. Κανέναςεργαζόμενος να μην εργάζεται ανασφάλιστος, χωρίς συλλογικές συμβάσεις. Να επανέλθουν οι κλαδικοί μισθοί στα επίπεδα του 2009.
·         Να καλυφθούν άμεσα όλες οι ανάγκες των ασφαλιστικών ταμείων από το κράτοςκαι τη μεγαλοεργοδοσία. Πλήρης κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων και των παροχών. Κατώτερη σύνταξη στα 600 ευρώ.
·         Κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων που επηρεάζουντους μισθούς, τις εργασιακές σχέσεις, την Κοινωνική Ασφάλιση και τις συντάξεις.
·         Να μπει φρένο στη φοροληστεία και στην αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος.Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών και των φόρων που πλήττουν μισθούς και συντάξεις.

Δε θα αποδεχτούμε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας!
Δε θα δεχτούμε να ζούμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι!
Να ετοιμαστούμε για μεγάλο αγώνα!
Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους εργαζόμενους όλης της χώρας στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την 1η Νοέμβρη, στο Σύνταγμα στις 12 μμ.

Από την Ελασσόνα θα αναχωρήσει λεωφορείο. Για πληροφορίες-εγγραφές συμμετοχής στο Πανελλαδικο συλλαλητήριο, στα τηλ:6973037485-6982353229-6981987661

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP